Anne Olmak

En İyi Bebek Cast Ajansları Hangileri?

En iyi bebek cast ajansları genellikle İstanbul, İzmir ve Ankara’da bulunmaktadır. Bebeğinizin reklam yüzü olmasını istiyorsanız veya oyunculuğa erkenden başlatmak gibi bir isteğiniz varsa uymanız gereken şartlar olduğunu başta hatırlatmak isteriz.
Gebelik Süreci

Epidural Anestezi Nedir? Nasıl Yapılır? Artıları ve Eksileri Nelerdir?

Epidural Doğum ve Anestezi Nedir? Nasıl Yapılır? Artıları ve Eksileri Nelerdir? Hiç şüphe yok ki; ağrı doğumun normal bir parçasıdır. Bu yüzden birçok kadın ağrıyı hafifletmek için epidural anestezi almaya karar verir. Epidural, doğum sırasında ağrıyı hafifletmenin en popüler yöntemlerinden biridir. Doğum sırasında ağrı yönetimi hakkında karar vermenize yardımcı olmak için epidural ameliyat ile ilişkili faydaları ve riskleri kontrol edin.
Gebelik Süreci

Gebelikte Karın Ağrısı Neden Olur? Hangi Durumlar Risk İşareti Olabilir?

Gebelikte karın Ağrısı Neden Olur? Hangi Durumlar Risk İşareti Olabilir? Gebelikte karın ağrısı genellikle rastlanılan bir durumdur ve küçük veya büyük herhangi bir sorundan veya durumdan kaynaklanabilir. Uzmanlar, asla göz ardı edilmemesi gerektiğini söylemektedir.
Gebelik Süreci

Gebelikte Sırt Ağrısı Nedenleri Önleme ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir?

Gebelikte Sırt Ağrısı Nedenleri Önleme ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir?... Gebelikte sırt ağrısı genellikle görülen hamilelik belirtileri arasındadır. Günlük aktivitelerinizi etkiler ve hatta uykunuzu bile bozar. Ardından, önleyici bakım için olası nedenleri, tedavi yöntemlerini öğrenmek için okumaya devam edin.
Gebelik Süreci

Gebelikte Karın Ağrısı Yaygın Nedenleri Nelerdir? Tedavi Gerektirir mi?

Gebelikte Karın Ağrısı Yaygın Nedenleri Nelerdir Tedavi Gerektirir mi?... Gebelikte karın ağrısı, hafif, zararsız rahatsızlıklardan tıbbi yardım gerektiren ciddi koşullara kadar sayısız nedenin sonucu olabilir. Belirtilerinizi nasıl teşhis edeceğinizi ve bunları gidermek için hangi adımları atmanız gerektiğini öğrenin.
Gebelik Süreci

Gebelikte Yumurtalık Ağrısı Neden Olur? Tedavi Gerekli mi? Risk Var mı?

Gebelikte Yumurtalık Ağrısı Neden Olur? Tedavi Gerekli mi? Risk Var mı? Özellikle ilk kez yaşıyorsanız, yumurtalık ağrısı diğer karın ağrısı gibi alt bölge ağrılarından ayırt dilemeyebilir. Bu nedenle, farkı nasıl anlatacağınızı, genel sağlığınızı nasıl etkilediğini ve bu konuda ne yapacağınızı merak ediyor olabilirsiniz.
Gebelik Süreci

Gebelikte Pelvik Ağrısı Neden Olur ve Türleri Nelerdir? Ne Yapılabilir?

Gebelikte Pelvik Ağrısı Neden Olur ve Türleri Nelerdir? Ne Yapılabilir? Hamilelik sırasında pelvis bölgesinde rahatsız edici bir ağrı fark etmek oldukça yaygındır. Neyse ki, bu rahatsızlığı daha katlanılabilir hale getirmenin yolları var. Hamilelik sırasında pelvik ağrısı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.
Gebelik Süreci

Gebelik Döneminde Vajinal Ağrı Neden Olur? Ne Yapılabilir?

Vajinal ağrı tipik olarak ikinci trimester döneminde başlar ve doğuma kadar ortaya çıkabilir. Bu dönemde yapacağınız egzersizler biraz da olsa sizleri rahatlatacak.
Gebelik Süreci

Hamilelikte Migren ve Baş Ağrısı Tedavisi

Hamilelikte aşırı yorgunluk ve şiddetli ruh hali değişikliklerine ek olarak, hamile kadınlar tarafından sıklıkla şikâyet edilen şeylerden biri hamilelikte migren ve baş ağrılarıdır.
Gebelik Süreci

Hamilelikte Sırt ve Bel Ağrısı Nedenleri

Bazı durumlarda, gebelikte sırt ağrısı, özellikle ağrı çok şiddetli ise, dikkat edilmesi gereken bir şeyin işareti olabilir. En sık şikayet edilen ise problem ise hamilelikte sırt ve bel ağrısı. Kadınların yaklaşık yüzde 80'i hamilelik sırasında bel ağrısı yaşar.
Gebelik Süreci

Hamilelikte Sırt Ağrısı Nasıl Geçer?

Hamilelikte sırt ve bel ağrısı sıklıkla anneler tarafından yaşanırsa, hamilelik sırasında bel ağrısını önlemek ve üstesinden gelmek için şu ipuçlarını kullanabilirsiniz:
Gebelik Süreci

Gebelikte Bacak Krampları Nedenleri ve Tedavisi

Gebelikte bacak krampları hamile kadınlar tarafından sıkça karşılaşılan bir problemdir. Bunu yaşayanlardan biri olabilirsiniz. Bu hastalık genellikle gebelik yaşı ikinci ve üçüncü trimesterlere girdiğinde ortaya çıkar.
Gebelik Süreci

Hamilelikte Göğüs Ağrısı Başlangıcı ve Sebepleri Nelerdir?

Hamilelikte Göğüs Ağrısı Başlangıcı ve Sebepleri Nelerdir? Erken Gebelik Belirtisi Midir? Ağrı Bir Sorunun Belirtisi Midir? ne yapmalı?
Gebelik Süreci

Gebelik Sonrası Vücutta Yaşanan 11 Değişiklik

Gebelik Sonrası Vücutta Yaşanan 11 Değişiklik... vücutta sarkmalar olur mu? mide sorunlar yaşanır mı? halsizlik ve şişkinlik ne kadar sürer?
Gebelik Süreci

Hamilelikte Gaz Sancısı için Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hamilelikte gaz sancısı çekmek gibi günlük hayatı olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumlar mevcut olabilir. Özellikle hamileliğin ilk aylarında baş gösteren gaz sancıları bitmek tükenmek bilmeyen bir hal alabilir. Ancak yüzyıllardır anne adayları bu durumla başa çıkmaya çalıştığı için birçok çözüm de
Gebelik Süreci

Hamilelikte Yorgunluk Nedir? Nasıl Geçer?

Hamileliğin başlarında yaşanan en önemli semptomlardan biri yorgunluktur. Gebelik döneminde anne adayları yorgunlukla başa çıkmakta zorluk çekebilir. Gebelikte hafta hafta değişim yaşanacaktır. Bu değişimlerden biri olan yorgunluk ve halsizlik de 12. hafta civarında baş gösterecektir. Peki, hamilelikte yorgunluk ile nasıl başa çıkabilirsiniz?
  • 1